返回列表 回復 發帖
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-11 10:33 PM 發表。

唔好再煩公啦,等我明天修改一下,再叫公主帖啦
岩聽!!!
多謝金師傅!!!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-7-11 22:38 發表。

佢講左路過两個字
係每次都係路過两個字
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 22:40 發表。

岩聽!!!
多謝金師傅!!!
昨晚公主辛苦啦
??? boy321 ? 2007-7-11 10:38 PM ???
路過!都要彼禁言???
呢度真係好嚴、唔講得笑!

~~請各位小心發言~~如果唔係就、、、、
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 10:43 PM 發表。

路過!都要彼禁言???

所以我都叫你地唔好成日路過啦。。
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-11 10:41 PM 發表。

係每次都係路過两個字
周圍放低"路過"兩個字???
金師傳你識佢???
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 22:43 發表。

路過!都要彼禁言???

請各位小心發言,如果唔係就、、、、過路
原帖由 boy321 於 2007-7-11 10:45 PM 發表。

所以我都叫你地唔好成日路過啦。。
我無路過'只係'到此一遊'者!
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 22:46 發表。

周圍放低"路過"兩個字???
金師傳你識佢???
唔識,只不過我每日睇好多帖
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-11 10:43 PM 發表。

昨晚公主辛苦啦
多得你唔少啦!
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 10:48 PM 發表。

我無路過'只係'到此一遊'者!
到此一游,會被禁止防問
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-11 10:49 PM 發表。

唔識,只不過我每日睇好多帖
路過人地度睇帖~~~唔回帖!!!
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 22:50 發表。

多得你唔少啦!
昨晚公主妳辛苦又關我事
原帖由 boy321 於 2007-7-11 10:52 PM 發表。

到此一游,會被禁止防問
我一陣試下整羅白糕
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-11 10:53 PM 發表。

昨晚公主妳辛苦又關我事
我閃啦......两位88