返回列表 回復 發帖

高底既,仲调轉左添:ono

[quote]原帖由 boy321 於 2007-7-11 08:53 AM 發表。
高底既,仲调轉左添:ono [/quot

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
我上床:sleeps: 大哥 88!
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-11 08:34 AM 發表。

都好,等啲板主返黎叫人幫手攪好過啦。

公主點解唔掂呀

※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-7-11 11:46 AM 發表。

公主點解唔掂呀
我己經將它們放在一起[attach]102127[/attach][attach]102128[/attach]
但係出黎都係上下既??
岩岩見你路過,E+被禁言。。奇怪
原帖由 boy321 於 2007-7-11 22:18 發表。
他每一站都是路過,唔識得坐低飲杯茶,食個飽
唔通係師傅禁佢言
原帖由 boy321 於 2007-7-11 08:53 發表。
高底既,仲调轉左添:ono
唔好再煩公啦,等我明天修改一下,再叫公主帖啦
原帖由 boy321 於 2007-7-11 10:18 PM 發表。
大哥佢講過D乜野?被禁言!
原帖由 boy321 於 2007-7-11 22:32 發表。
唔通係師傅禁佢言
唔關我事:014:
公主到:014:
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 10:33 PM 發表。

大哥佢講過D乜野?被禁言!
佢講左路過两個字