返回列表 回復 發帖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 boy321 於 2007-7-11 07:33 AM 發表。
指住幅對聯,click右键跟住save
收到!開工!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
頭痛!想上床!
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 07:48 AM 發表。
頭痛!想上床!
點解唔多好睇既
原帖由 boy321 於 2007-7-11 07:53 AM 發表。

點解唔多好睇既
一上一下既!點整左右吁。

以下解釋我唔明~~~~技巧提示: 您可以在帖子中使用 [attach]aid[/attach] 標籤將附件顯示於帖子內容的指定位置,而不按照默認方式排列在內容的尾部。點擊 aid 數字可以在當前光標位置自動插入此代碼。

救命吁!大哥
??? lux1261 ? 2007-7-11 07:57 AM ???
你點會整D咁既野出黎架
早晨啊,boy少,公主。:014:
以上回覆內容已查閱。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-11 08:01 AM 發表。
以上回覆內容已查閱。
JO兄好:014:
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-11 08:01 AM 發表。
以上回覆內容已查閱。
JO哥哥、我想死!
原帖由 boy321 於 2007-7-11 08:06 發表。

形男你好,
我都想幫手架,
但係我唔識整圖。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 08:09 AM 發表。

JO哥哥、我想死!
點解想死,係咪有人蝦你
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 08:09 發表。

JO哥哥、我想死!
咩事啊,萬大事有得攪,
返新工好唔好做啊,
我都想幫手整圖,但係唔識。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2007-7-11 08:11 發表。

點解想死,係咪有人蝦你
係唔係你叫她攪圖所以想................。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2007-7-11 08:06 AM 發表。

你兩個米批來批去啦!唔該教下我拿!
整極都唔得!好頭痛呀!
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-11 08:13 AM 發表。

係唔係你叫她攪圖所以想................。
闗我咩事喔......:019: