返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2007-7-10 01:03 AM 發表。
等食飯 好肚餓
見到公主既"蘋果味格仔餅" 仲更加肚餓 x2
公主! 我好想食pancake呀
水哥哥Order的班激
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
我返黎啦,嘩。。。仲係心型班激,正呀
我冲凉先。。。轉頭食
原帖由 boy321 於 2007-7-11 05:45 AM 發表。
我返黎啦,嘩。。。仲係心型班激,正呀
我冲凉先。。。轉頭食
計時05:45
冲完啦。。。
原帖由 boy321 於 2007-7-11 06:36 AM 發表。
冲完啦。。。
大哥你沖左50分鍾呀!:ono
等到我頸都長埋!
有咁耐咩
我地既對聫。。。正唔正:014:
原帖由 boy321 於 2007-7-11 06:52 AM 發表。
我地既對聫。。。正唔正:014:
...
咩尼架?
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 06:55 AM 發表。

咩尼架?
師傅諗左成晚架:014: 俾下面好喔。。。
原帖由 boy321 於 2007-7-11 06:59 AM 發表。

師傅諗左成晚架:014: 俾下面好喔。。。
放響佢武館門口啦!等佢多D人幫陳!
好嘔心呀!賣武之人的傑作!
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 07:03 AM 發表。

放響佢武館門口啦!等佢多D人幫陳!
好嘔心呀!賣武之人的傑作!
唔好意思,其實係想放係我地會儀室門口
所以。。。。。唔該。。。。。麻烦公主搞搞佢。。。
??? boy321 ? 2007-7-11 07:12 AM ???
救命呀!:ono
原帖由 lux1261 於 2007-7-11 07:16 AM 發表。

救命呀!:ono
仲唔去搞搞佢...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 boy321 於 2007-7-11 07:20 AM 發表。

仲唔去搞搞佢...
點搞吁?我點dowelond佢落黎?又無圖片附件?點整?
指住幅對聯,click右键跟住save