返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-7-10 07:24 發表。

開會!
今後議程是乜野
原帖由 totorabbit 於 2007-7-10 07:07 AM 發表。
返離 一陣見...
杜哥哥個章靚仔D喎!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-10 07:27 AM 發表。

今後議程是乜野
你地繼續開會!我去:sleeps:
原帖由 lux1261 於 2007-7-10 07:28 AM 發表。

杜哥哥個章靚仔D喎!
多謝 今曰反工做成點?
我係隔離睇過妳d蛋糕 好鬼死靚:014:
如果係現場 一定同妳食世佢
原帖由 lux1261 於 2007-7-10 07:32 AM 發表。

你地繼續開會!我去:sleeps:
我返黎,你:sleeps: ....:ono
原帖由 lux1261 於 2007-7-10 07:28 發表。

杜哥哥個章靚仔D喎!
我做Ga我做Ga,靚仔呢:014:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-10 07:40 AM 發表。

我做Ga我做Ga,靚仔呢:014:
師傅果然唔話得,印章都撈埋
佩服。。。佩服:014:
原帖由 totorabbit 於 2007-7-10 07:36 AM 發表。

多謝 今曰反工做成點?
我係隔離睇過妳d蛋糕 好鬼死靚:014:
如果係現場 一定同妳食世佢
好累!想死!
邊度係隔離?
多謝杜哥哥、我都話我D旦糕係整比我至愛食!
原帖由 boy321 於 2007-7-10 07:37 AM 發表。

我返黎,你:sleeps: ....:ono
好累呀!
原帖由 boy321 於 2007-7-10 07:49 發表。

師傅果然唔話得,印章都撈埋
佩服。。。佩服:014:
搵食難呀,一個幾亳都要做
原帖由 lux1261 於 2007-7-10 07:51 AM 發表。

好累呀!
阿妹,你張TIRAMISU相冇野既。。 搞搞佢啦。。。
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-10 07:53 AM 發表。

搵食難呀,一個幾亳都要做
乜你好等錢駛咩?
原帖由 boy321 於 2007-7-10 07:56 AM 發表。

收到!出發!
原帖由 lux1261 於 2007-7-10 07:56 發表。

乜你好等錢駛咩?
渡假要用好多錢
原帖由 boy321 於 2007-7-10 07:56 發表。

唔覺有乜問題