返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2007-7-9 09:43 AM 發表。

thanks
幾時對大馬咁有興趣,下次做埋你导游
我係tvbnow已經13個鍾啦。。。破記緑:ono

原帖由 boy321 於 2007-7-9 09:49 AM 發表。
我係tvbnow已經13個鍾啦。。。破記緑:ono
叫幫主比個獎你!

我上床訓!:sleeps:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-7-9 09:46 發表。

幾時對大馬咁有興趣,下次做埋你导游
冇呀
睇 newspaper
international base jump series in the tower~~
原帖由 lux1261 於 2007-7-9 09:46 AM 發表。

普通貨式、、、人地送之馬!
邊個出手咁重
原帖由 lux1261 於 2007-7-9 09:53 發表。

叫幫主比個獎你!

我上床訓!:sleeps:
nite nite
我都:sleeps: ,真係唔掂啦
echobe記得锁門
原帖由 boy321 於 2007-7-9 09:58 發表。
我都:sleeps: ,真係唔掂啦
echobe記得锁門
早抖~~~
原帖由 boy321 於 2007-7-9 09:54 AM 發表。

邊個出手咁重
您知既!!!!
我来吹吹水啦!!但是我有什么好吹??嗯。。。

就讲上个星期六啦!!开心的和朋友去clubbing。。。

怎知被咸猪手“抽水“实在气愤难耐。。。:ono

那人是认识的。。。给他一次机会。。。再有下次一定给他好看
係咪佢見你飲得醉醉地呀...
dong........
主路元師。。。到:014:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公主到、有野食!:014:
有乜食