返回列表 回復 發帖
我有事要做 可能遲D返黎
原帖由 h2o 於 2007-7-9 12:28 AM 發表。
我有事要做 可能遲D返黎
又走一個 88
人呀。。。。人呀。。。。人呀。。。。。
原帖由 boy321 於 2007-7-9 05:31 AM 發表。
人呀。。。。人呀。。。。人呀。。。。。
我響度!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-7-9 05:32 AM 發表。

我響度!
公主。。。。。。。
你大哥我係度已經8個鍾啦。。。
原帖由 boy321 於 2007-7-9 05:41 發表。

公主。。。。。。。
我都係到。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-9 06:09 AM 發表。

我都係到。
JO兄。。。。。。好。。。
原帖由 boy321 於 2007-7-9 05:41 AM 發表。

公主。。。。。。。
係今曰休息咩?
我曰曰都響度等!
係今曰有人請食反、我至出街!:ono
真係無緣份!
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-9 06:09 AM 發表。

我都係到。
JO哥哥你好!:014:
原帖由 boy321 於 2007-7-9 06:15 發表。

JO兄。。。。。。好。。。
唔好咁啦, 我地火焰
幫啲人唔係咁既。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 lux1261 於 2007-7-9 06:36 發表。

JO哥哥你好!:014:
你好啊公主。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-9 06:38 AM 發表。

你好啊公主。
又返夜班?
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-9 06:38 AM 發表。

唔好咁啦, 我地火焰
幫啲人唔係咁既。
你唔會明白我係度等足8個鍾既滋味。。。
又要去沖涼先
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-7-9 06:42 AM 發表。

你唔會明白我係度等足8個鍾既滋味。。。
我明!