返回列表 回復 發帖
B仔,迟点你会开么盘啊?
是啊。。赢盘,赢波。。
原帖由 HIDE 於 2006-8-13 12:17 PM 發表

殺左好多 ;P
買利記有2個 ..
不過都係小注!
:D I support him ma, i don't bet ball before....:lol
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 ed_teck 於 2006-8-14 12:18 AM 發表
是啊。。赢盘,赢波。。
係時候借錢食息 ;P
原帖由 ed_teck 於 2006-8-14 12:10 AM 發表
kaka... so happy... 讲真,军刀很劲
前鋒淨係得佢打得好,杜巴..卡勞..洛賓好似未訓醒咁.....
anyway恭喜利記奪社區盾  ,不過個盾個花名又叫邪盾,除左車仔打破左,無一支球隊會幸免~所以都唔係壞事 :lol
講真,利記打得落力贏得好,等車仔班友盡早斂討自己錯處 =D>
原帖由 ed_teck 於 2006-8-14 12:15 AM 發表
吾知。我开盘。。
应该24万上下
:Q  ^^
原帖由 泰利26 於 2006-8-14 12:19 AM 發表

前鋒淨係得佢打得好,杜巴..卡勞..洛賓好似未訓醒咁.....
anyway恭喜利記奪社區盾  ,不過個盾個花名又叫邪盾,除左車仔打破左,無一支球隊會幸免~所以 ...
我心愛的 C7 .. 遲 D 都唔知洗唔洗死 ;P
話就和解者! =V=
費 SIR 買一個點頂車仔 :L
原帖由 ed_teck 於 2006-8-14 12:17 AM 發表
B仔,迟点你会开么盘啊?
乜遲d...你想點 :L :L  :L
really a good match...
讲真利记是赢得有道理。正如b仔你话。。利记真是很落力踢。。。
邪盾??!!! kakakak... 未惊过。。。;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-14 12:23 AM 發表

乜遲d...你想點 :L :L  :L
想看你爆厂。。 kakaka... ;P
吾是啦。。。问下z..
原帖由 HIDE 於 2006-8-14 12:22 AM 發表

我心愛的 C7 .. 遲 D 都唔知洗唔洗死 ;P
話就和解者! =V=
費 SIR 買一個點頂車仔 :L
mu......每況越下, 我覺得
C 7就無乜意見,不過都幾多英超球迷唔太like佢...
費 SIR 踢走雲佬換入卡域克...mu都無乜大轉變
原帖由 danewin 於 2006-8-14 12:19 AM 發表

:D I support him ma, i don't bet ball before....:lol
几惊点错路你行。。
如果买埋2 : 1 就赢很多啦。。。:D
原帖由 泰利26 於 2006-8-14 12:29 AM 發表

mu......每況越下, 我覺得
C 7就無乜意見,不過都幾多英超球迷唔太like佢...
費 SIR 踢走雲佬換入卡域克...mu都無乜大轉變
小咁個負擔 .. 雲佬真係好貴 :L
不過卡域克又唔值呢個價買返黎 :@
原帖由 ed_teck 於 2006-8-14 12:29 AM 發表

想看你爆厂。。 kakaka... ;P
吾是啦。。。问下z..
最新消息, 雲達輸緊1球 , 2:1緊:-O
原帖由 泰利26 於 2006-8-14 12:32 AM 發表

最新消息, 雲達輸緊1球 , 2:1緊:-O
咁大獲 :Q