返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-20 11:32 AM 發表。

一定
。。。你未训既?

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 boy321 於 2007-8-20 11:33 AM 發表。
煞科:onion05:

c69dHQ9b69g
甘high你等下总训得觉咩?

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-20 11:42 AM 發表。

甘high你等下总训得觉咩?
訓唔着就你唱歌仔俾我聴。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-20 11:44 AM 發表。

如果我唱,我捻你真系迷驶旨意训

...........vanilla:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-20 11:44 AM 發表。

我又聽
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-20 11:49 AM 發表。

我又聽
惊吓亲你地就吾好啦!!。。。。。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-20 11:47 AM 發表。

如果我唱,我捻你真系迷驶旨意训
我原意聴。。你唱歌俾我聴,我好樂意唔訓
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-20 11:50 AM 發表。

惊吓亲你地就吾好啦!!。。。。。。。。
係妳唱既 我一定話好聽
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
今晚最後一首歌:014:
...........高手過招:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-20 11:52 AM 發表。

我原意聴。。你唱歌俾我聴,我好樂意唔訓
。。。但系,我真系唱得超难听。。。。。。。。。。。。

原帖由 chu553358 於 2007-8-20 11:52 AM 發表。

係妳唱既 我一定話好聽
都系个句,超难听。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

今晚最後一首歌:onion14:

:014: :014:

原帖由 chu553358 於 2007-8-20 11:53 AM 發表。
今晚最後一首歌:014:
...........高手過招:onion14:
z57_8WY4s54
弟一次听。。。。。。

原帖由 boy321 於 2007-8-20 11:55 AM 發表。
今晚最後一首歌:onion14:

:014: h6yNlLbuUpc:014:

呢首。。。。。。。。。。。:014: :014: