返回列表 回復 發帖
我要:sleeps: 啦 多謝各位今晚既捧場:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-18 12:03 PM 發表。

下次唔教你。。
:onion03: !!。。。。。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都訓啦,多謝幫主帶俾我地咁好既娱樂:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-18 12:08 PM 發表。
我都訓啦,多謝幫主帶俾我地咁好既娱樂:onion14:
.............Good Nite.................

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-18 12:06 PM 發表。

:onion03: 吾好甘啦!!。。。。。。。。
無用架。。你次次都唔理我
你明天請早D買票。。。啦
??? boy321 ? 2007-8-18 12:11 PM ???
听日应该无上黎

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-18 12:12 PM 發表。

听日应该无上黎
我知呀。。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-18 12:13 PM 發表。

我知呀。。。:onion14:
你又知点乜??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-18 12:14 PM 發表。

你又知点乜??
唔知好過知。。。我:sleeps: 啦     88
??? boy321 ? 2007-8-18 12:16 PM ???
!!:sleeps: 88。。。。。。。。。。。

:014:

沖涼先 聽住歌等:onion14:
..........勁歌金曲
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
無人 自己點歌:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
我返黎:014:
今晚我地開第二場。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-19 09:01 AM 發表。
我返黎:014:
今晚我地開第二場。。:onion14:
咁耐 等我自己一個坐係個演唱會:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主