返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-11-6 09:51 PM 發表

DEE DEE 小心比人鋤.
just kidding 應該唔駛負責任嘅i think~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
貓仔,你what time sin肯同me take photo ar~~~?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-6 10:17 PM 發表
貓仔,你what time sin肯同me take photo ar~~~?
麻甩佬, 還玩合照.
外星貓E生
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-6 10:16 PM 發表

just kidding 應該唔駛負責任嘅i think~~~
天哥是黑幫幫主, 一定會鋤你大DEE
外星貓E生
晴晴...好耐冇見
我黎坐下...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
看到很多照片,要这样才可以放呢?
原帖由 CC517 於 2008-11-7 12:12 AM 發表

麻甩佬, 還玩合照.
友情的合照嘛!
原帖由 CC517 於 2008-11-7 12:13 AM 發表

天哥是黑幫幫主, 一定會鋤你大DEE
咁玩13張得唔得呀? 鋤D唔叻~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-7 09:10 PM 發表

友情的合照嘛!
我係靚貓, 同你合照, 咪變你嘅寵物,  唔制.
外星貓E生
原帖由 h2o 於 2008-11-7 04:55 AM 發表
晴晴...好耐冇見
豬兄弟!來拍張照好嗎?
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-7 10:34 AM 發表
我黎坐下...
靚妹子~~~有我們的相了啊!
原帖由 水平线 於 2008-11-7 11:27 AM 發表
去虛擬形象, 遨請人家跟你影 千祈唔好叫我, 你無我咁靚仔.
外星貓E生
原帖由 水平线 於 2008-11-7 11:27 AM 發表
等靚姐姐番來教你咯
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-7 09:12 PM 發表

咁玩13張得唔得呀? 鋤D唔叻~~~
我點知呀, 搞搞震我就會.
外星貓E生