返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 10:09 PM 發表
回复帖子排行榜

cck_my 7
我质疑你的数据, 强烈要求重数!
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 10:17 PM 發表
婆婆好勁呀....咁快個個人都計晒.......
是呀..惊你地吵住晒..讲我失踪啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
亞婆我返來啦.
外星貓E生
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 10:18 PM 發表
不會有人不滿啦...
高兴就开..开心就好啦
原帖由 chfong2 於 2008-8-15 10:23 PM 發表
im so little only ah. I thought i had 100 post
都有加奖金啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 10:09 PM 發表
回复帖子排行榜

1. mickeybblim 334+

2.yiyianki 226+

3.nicnic1161 172+

4.dicksonkhan 164+

5.qqbubu 141+

6.cc517 116+

过咗100帖回复:奖金有32万

7.3va 91+

8.chfong2 70+ ...
得奖金一千。。
原帖由 cck_my 於 2008-8-15 10:25 PM 發表

6448,6522,6578,6586,6595,6601&6606
原帖由 CC517 於 2008-8-15 10:29 PM 發表
亞婆我返來啦.
你都有奖金....
原帖由 cck_my 於 2008-8-15 10:25 PM 發表

亞婆數得對啊, 我都數過.

你的金句, 一日七帖已很多啦.
外星貓E生
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-15 10:30 PM 發表

得奖金一千。。
原本你连一千都没架..

大奖TVB10000: 回复帖子超过50帖
二奖TVB 5000 : 回复帖子超过40帖

三奖TVB 1000 : 回复帖子超过30帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 10:33 PM 發表

你都有奖金....
你發完金啦

還有好多錢啊, 可以繼續再玩啊.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-15 10:33 PM 發表

亞婆數得對啊, 我都數過.

你的金句, 一日七帖已很多啦.
不过big bro今日回复多咗啊....因为兄弟帮有靓女啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 10:34 PM 發表

原本你连一千都没架..

大奖TVB10000: 回复帖子超过50帖
二奖TVB 5000 : 回复帖子超过40帖
三奖TVB 1000 : 回复帖子超过30帖
多谢mickey妹妹既一千奖金。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-15 10:30 PM 發表

得奖金一千。。
輝哥, 你醬多錢, 少少無拘啦.
外星貓E生

得奖金一千。。
哈哈...一千好過冇啦......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??