返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-18 09:08 AM 發表。

呢首都好
到我 今次英文.......so yesterday
lt6PVVr4B04
唔错喔。。:014:
到我。。。Bon Jovi - It's My Life:onion14:

原帖由 boy321 於 2007-8-18 09:13 AM 發表。

唔错喔。。:014:
到我。。。Bon Jovi - It's My Life:onion14:

g50vzZzAja0
呢首我鍾意:014:
到我........my happy ending:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
幫主,你好慢。。:onion14:
挂住放歌仔,竟然睇吾到我既存在

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 boy321 於 2007-8-18 09:20 AM 發表。
幫主,你好慢。。:onion14:
一路播一路有人買波 梗係慢:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
呢首都好聴。。。:onion14:

到我。。打工仔心声  

無厘頭

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-18 09:21 AM 發表。
妳番呢啦:014: 呢首送俾妳聽
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-18 09:21 AM 發表。
becky。。真係睇你唔到
我同幫主玩放歌仔。。:onion14:
??? boy321 ? 2007-8-18 09:26 AM ???
有同感:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
??? chu553358 ? 2007-8-18 09:27 AM ???
依家先见到人 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion03:
不过有歌仔听就算你啦!!:014: :onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
唔好咁啦。。。:014:
我送呢首俾你:onion14:

原帖由 boy321 於 2007-8-18 09:28 AM 發表。

becky。。真係睇你唔到
我同幫主玩放歌仔。。:onion14:
总好意思讲。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

都无放首歌仔陴我听

原帖由 boy321 於 2007-8-18 09:35 AM 發表。

唔好咁啦。。。:014:
我送呢首俾你:onion14:

YxsqOe5RZDU
:014: 多谢晒!!:onion05: 我又要放,但系点放??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-18 09:37 AM 發表。

总好意思讲。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

都无放首歌仔陴我听
呢首好D。。。虽然旧D。。。对唔住:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-18 09:39 AM 發表。

:014: 多谢晒!!:onion05: 我又要放,但系点放??
你想聴咩歌,我盡量幫你放。。。:onion14: 或者叫幫主都得