返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-8-15 05:17 PM 發表
她不用不用瘦身咯!再瘦身,变成柴咯!
你又知會變成柴!!?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 05:18 PM 發表
是呀是呀....青蛙要希少少漲漲才可愛...
是應漲的地方該漲~哈哈
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-15 05:20 PM 發表

你又知會變成柴!!?
佢想燒左我....所以我會變柴......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 05:20 PM 發表
嗚.... 你唔愛我了...
還長大成雞仔.....
立刻大個了~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-15 05:22 PM 發表

是應漲的地方該漲~哈哈
也有呀...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-15 05:22 PM 發表

立刻大個了~
咁衰....你隻雞雞...一陣燒左你黎食...做燒春雞...
好啦, 要瞓覺啦~88
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-15 05:23 PM 發表
好啦, 要瞓覺啦~88
好啦...明天見....聽日見到你時....你要變蝌蚪呀...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-15 05:24 PM 發表
唉...唔好提....冇青蛙...
睇黎要跳到第2個鎮了....
我都要落街買送了....夜d見........拜拜

回應 sweet_cherie 第 8368 篇文章

晚安!
各位....

哇... 这边好旺啊.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 jclai 於 2008-8-13 06:43 PM 發表

你在kl 就知道。。
kl怎么了。。。那里很冷吗
大家好啊~~
我来了。。。