返回列表 回復 發帖
其實如果另外一半唔晌度就周圍去玩
咁好唔care,好唔尊重對方者
原帖由 蛋~* 於 2006-8-12 10:49 AM 發表
其實如果另外一半唔晌度就周圍去玩
咁好唔care,好唔尊重對方者
i agree, that's why i won't:lol
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 echobe 於 2006-8-12 10:46 PM 發表

話甩就甩咩~~
好難~
好似我咁一定得, 唔聽電話 ,than佢一定send msg, 咁就睇佢up乜la,唔講死字,都唔使履佢...一定work~
原帖由 泰利26 於 2006-8-12 10:47 PM 發表

我依句袋$ 入你袋,終身受用o架...
我知喇~
受教~
:P
原帖由 泰利26 於 2006-8-12 22:50 發表

好似我咁一定得, 唔聽電話 ,than佢一定send msg, 咁就睇佢up乜la,唔講死字,都唔使履佢...一定work~
心太軟..... :L
原帖由 echobe 於 2006-8-12 10:51 PM 發表

心太軟..... :L
x2
原帖由 泰利26 於 2006-8-12 10:50 PM 發表

一dd人喇~
睇下你覺得無左佢係辛苦過原諒佢既話
你就唔會捨得架喇

我哩d咁心軟既就一定唔得。。。
心軟
早抖啦各位~~
聽日好早好早要起身呀~~

等我去散下心玩下先~~
唔知我返黎時大家會吹水吹到幾多頁呢~~
原帖由 蛋~* 於 2006-8-12 22:52 發表

一dd人喇~
睇下你覺得無左佢係辛苦過原諒佢既話
你就唔會捨得架喇

我哩d咁心軟既就一定唔得。。。
哈~~
我地兩姐妹都係太心軟~~~:L
原帖由 echobe 於 2006-8-12 10:54 AM 發表
早抖啦各位~~

等我去散下心玩下先~~
maybe u will get someone new..:lol
原帖由 echobe 於 2006-8-12 10:55 PM 發表

哈~~
我地兩姐妹都係太心軟~~~:L
bye bye家姐~
玩得開心d喇~
:P
原帖由 echobe 於 2006-8-12 10:54 PM 發表
早抖啦各位~~

等我去散下心玩下先~~
88:-*
原帖由 danewin 於 2006-8-12 22:56 發表

maybe u will get someone new..:lol
咁易???
咁易都唔可信啦~~