返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-8-16 07:25 AM 發表。

Which post??

~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
我睇左喇,應該該裝單機板有用啲。

火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 chu553358 於 2007-8-16 06:47 AM 發表。

沖完好耐啦 可以入55啦
幫主救我

'我D股票-7000幾吁!我想死
點解我啲字多左咁多個架。
火焰幫大家庭主路元帥。
So many smilies!!!!!!!

發生乜事?
我頭先試過啲字取消左又會出返黎架。
火焰幫大家庭主路元帥。
Sell all 78 Apple!!!!!
I'm taking money now!!

賣出中,唔好意思啊。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-16 07:35 AM 發表。
我睇左喇,應該該裝單機板有用啲。
單機板即係ADMIN定係PRO吁  
Everybody can buy 78 Apple at low low price now!!

原帖由 lux1261 於 2007-8-16 07:47 發表。

單機板即係ADMIN定係PRO吁
係PRO呀呀呀。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 woofy 於 2007-8-16 07:50 發表。
Everybody can buy 78 Apple at low low price now!!
多謝提供,入緊。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 woofy 於 2007-8-16 07:50 AM 發表。
YES!!!

GOGOgo