返回列表 回復 發帖
大哥 ~~~~我就黎
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-16 06:19 AM 發表。

大哥我dowelord佐個"" NOD32 Antivirus System 2.70.32 ""響壓縮文件度
開唔到黎用!點攪?
打開佢安装咪得囉。。。
The new smilies are ugly!!

我來了,boy少,woofy,妹妹,幫主早晨。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-16 06:35 AM 發表。
Hello jo jo!!

原帖由 boy321 於 2007-8-16 06:26 AM 發表。

打開佢安装咪得囉。。。
開啦但係點安裝
原帖由 woofy 於 2007-8-16 06:30 AM 發表。
The new smilies are ugly!!
之前果D比較靚
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-16 06:35 AM 發表。
JO哥哥
原帖由 lux1261 於 2007-8-16 06:37 AM 發表。

開啦但係點安裝
呢样我都唔知點講。。
你問JU兄同woofy啦
原帖由 boy321 於 2007-8-16 06:38 AM 發表。

之前果D比較靚
我寧願唔用而家果d
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 woofy 於 2007-8-16 06:37 發表。

妳好啊woofy,我覺得新個啲公仔
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 woofy 於 2007-8-16 06:37 AM 發表。

Woofy  你整左好多公仔吁!多謝哂
邊個整d新 SMILIES  架??
咁鬼醜樣!!

原帖由 chu553358 於 2007-8-16 06:41 AM 發表。

我寧願唔用而家果d
幫主你唔係去咩!
原帖由 lux1261 於 2007-8-16 06:42 AM 發表。

Woofy  你整左好多公仔吁!多謝哂
you are welcome.
That site 有好多 公仔.