返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-18 05:40 PM 發表

恭喜 恭喜!
加油啊。。。。
除咗 羡慕 都唔知点遘好!
其實果時我系一督屎應該係寸緊wlt
不過話口未完阿督爺就爬左wlt頭上左第一
原帖由 我系一督屎 於 2008-12-18 11:52 AM 發表

上到第一了卜
吾知挨得几耐呢
✔ ✘吊詭..
1我系一督屎24895900
2wlt111024624100
4qqbubu23519800
5~嘉~22456668
6kingworld22260100

暫時6頭車馬帶出
真係唔知最後6死誰手
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-12-18 11:25 PM 發表
1我系一督屎248959002wlt11102462410031314520244470004qqbubu235198005~嘉~224566686kingworld22260100
暫時6頭車馬帶出
真係唔知最後6死誰手
開始覺得有D刺激
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wlt1110 於 2008-12-18 17:35 發表

经过nba派彩后,由你带头,真是心惊惊
你又上番第一,呢排好强卜
原帖由 ~嘉~ 於 2008-12-18 11:25 PM 發表
1我系一督屎248959002wlt11102462410031314520244470004qqbubu235198005~嘉~224566686kingworld22260100
暫時6頭車馬帶出
真係唔知最後6死誰手
六位之中有四位都係我朋友!
都唔知支持边位。。。
原帖由 我系一督屎 於 2008-12-19 05:53 PM 發表

你又上番第一,呢排好强卜
係啊!人不可貌相。。。。
哈哈,讲个秘密,礼拜六因为没有足够时间研究波盘,所以早落注,希望不会输你们太多
都是果句“路遥知马力,日久见我赢”!!!

形勢依舊

名次用戶名稱贏得現金
1wlt111026096700
2我系一督屎25848900
4qqbubu22884800
5~嘉~22331668
6kingworld21266100
7dicksonkhan14490000
8miaomiao8814443600
9clever71813808512
10babycorn13292800
✔ ✘吊詭..
今晚之后应该会从新洗牌!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-20 12:52 PM 發表
r u sure???
原帖由 wlt1110 於 2008-12-20 06:56 PM 發表

r u sure???
我好有信心我今晚一定會上升
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-12-20 07:10 PM 發表
我好有信心我今晚一定會上升
又来呢一句
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-20 12:52 PM 發表
名次用戶名稱贏得現金
1wlt111028757600
2我系一督屎25555400
3qqbubu24871200
4~嘉~23047468
6kingworld21919600
7babycorn17612000
8dicksonkhan16711400
9miaomiao8816612000
10chfong216192220
唔算太大ge洗牌