返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2006-8-10 13:55 發表

冇~~
我冇訴苦~~ ;))
If you don't complain, you never have it!! [-X
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 泰利26 於 2006-8-10 23:53 發表

有姑姑即話有楊過, 有ar爺即話有我B仔~~~>:D<
呵~~~呵~~~~~呵~~~~~~~~~~:lol
咁你唔理我呢個家姐啦~~ :L
gu gu 真是gam 好看?
danewin 兄,有玩赌波吗?
原帖由 ed_teck 於 2006-8-10 23:56 發表

gam 又是。
一日ge 息,成个tvbnow 版主都扣吾晒。。。
不过条气不顺。。。 ;P
一日ge 息,成个tvbnow 版主都扣吾晒。。。
唉......................................................
原帖由 danewin 於 2006-8-10 23:56 發表

If you don't complain, you never have it!! [-X
算啦~~~~~:L
牙爺好串=V=
原帖由 ed_teck 於 2006-8-10 13:58 發表
danewin 兄,有玩赌波吗?
No, because I am not in HK or China, I am in New York, there is very less football news here, so, I don't know football now.  I play only Lottery.
原帖由 ed_teck 於 2006-8-10 23:57 發表
gu gu 真是gam 好看?
冇呀~~~
我得閒 ar ma~~~
咪睇下電視0羅~~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-10 11:48 PM 發表

-分?? 阿爷都时不时俾人扣ga..
本小爺尋日先被人扣完黎:lol
mean六合彩 in TVBNOW law....
原帖由 danewin 於 2006-8-11 00:00 發表

No, because I am not in HK or China, I am in New York, there is very less football news here, so, I don't know football now.  I play only Lottery.
我都係~~
不過世界盃時都有係澳洲玩下~~~
;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-11 00:01 發表

你又係邊度比人扣呀????
原帖由 泰利26 於 2006-8-10 14:01 發表

:L me 2, 扣 5 pts :'(
亞爺~~
我有一個好提意呀~~~