返回列表 回復 發帖

老細今朝早餐系你最中意架~~腿蛋治+熱奶茶~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
morning, nice breakfast !
~ boyboy 俱乐部 ~
By the way, this place call 晴晴的相馆, any of your pic shown b4 ?  
By the way, this place call 晴晴的相馆, any of your pic shown b4 ?  
boy12 發表於 2010-2-5 07:53 AM
有咩??好似冇呱。。。
有咩??好似冇呱。。。
真爱难求 發表於 2010-2-5 07:54
then why call this name ?
maybe u should show it @_@
then why call this name ?
maybe u should show it @_@
boy12 發表於 2010-2-5 08:21 AM
果陣我都唔知點解自己會放呢個名。。哈哈哈
morning 靚靚真愛秘書
老細今朝早餐系你最中意架~~腿蛋治+熱奶茶~~~896183896185896186
真爱难求 發表於 2010-2-5 07:45 AM
thanks 靚靚秘書 好感動呀!!! 你今日咁早呢? 晏晝我地去食飯
thanks 靚靚秘書 好感動呀!!! 你今日咁早呢? 晏晝我地去食飯
小飛機 發表於 2010-2-5 09:30 AM
你念食乜架。。。
中午食飯咋, 普通餐廳仔囖
晴晴早晨
條骨都無佐lu
中午食飯咋, 普通餐廳仔囖
小飛機 發表於 2010-2-5 10:18 AM
今日頭仲有少少痛,我唔想念咁多嘢。。。
晴晴早晨
lhy92725 發表於 2010-2-5 10:30 AM
骨貓早晨。。。。
今日頭仲有少少痛,我唔想念咁多嘢。。。
真爱难求 發表於 2010-2-5 11:02 AM
如果未好番晒, 咁我地去食粥啦
如果未好番晒, 咁我地去食粥啦
小飛機 發表於 2010-2-5 11:19 AM
又食粥啊!!