返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-14 06:53 AM 發表。

你又揾師傅做乜 又追數
無乜野!
睇佢有無貼士者
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-14 06:56 AM 發表。

我今晚收12點.仲有3檯客.我都唔守客.自己走先.我好累呀.
今晚一定係我走先啦!其實晚晚我都頂到3點架.
咁你係度會留幾多個鍾呢
原帖由 chu553358 於 2007-8-14 06:59 AM 發表。

有客係到都可以走先
我做替工者
仲有2日做.老板娘就返來.

份新工27號至返
點解我一入黎woofy就唔見左
??? lux1261 ? 2007-8-14 07:00 AM ???
咩貼士
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-14 07:00 AM 發表。

咁你係度會留幾多個鍾呢
留到全部人客走哂!收拾好抹埋地!'閂燈瑣門
原帖由 lux1261 於 2007-8-14 07:03 AM 發表。

我做替工者
仲有2日做.老板娘就返來.

份新工27號至返
老闆娘唔係到就趕客
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-14 07:03 AM 發表。
怕左你
原帖由 boy321 於 2007-8-14 07:03 AM 發表。
都話去左抄股
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-14 07:05 AM 發表。

留到全部人客走哂!收拾好抹埋地!'閂燈瑣門
今日都無客係到
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-14 07:06 AM 發表。

老闆娘唔係到就趕客
無人趕客. 只係我唔守客.坐尾班巴士走先者
原帖由 chu553358 於 2007-8-14 07:07 AM 發表。

今日都無客係到
你度無客.我地又""包""
原帖由 lux1261 於 2007-8-14 07:08 AM 發表。

無人趕客. 只係我唔守客.坐尾班巴士走先者
咁另一個咪
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-14 07:07 AM 發表。

今日都無客係到
客人流矢,就好大損矢
原帖由 chu553358 於 2007-8-14 07:14 AM 發表。

咁另一個咪
唔關我事!