返回列表 回復 發帖
原帖由 susanice 於 2008-8-14 01:25 PM 發表

多得你教我...
  你可以做teacher~~
你自己努力..叻
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 14-8-2008 01:24 PM 發表
nanti dulu ada orang nak cekap malay saja tak tahu cekap bahasa cina lagi
我真的不太識馬來文,
  覺得很難,比更英文難~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 01:28 PM 發表
cck帮忙看场
使唔使, 打咁大只字达我名出黎呀!   要凶人定有得分啊!

回應 susanice 第 6594 篇文章

不会太难得,很容易,只是要注意吧!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-14 01:17 PM 發表

那它通常是几点才到呢?当他出现时,应该又会和大家去抢金吧!

最近他的运气很好啊!
小白, 你做乜眼定定啊.
外星貓E生
來探探mickey&my lucky charm先~~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!

回應 CC517 第 6597 篇文章

她应该今晚才到,早上要做工啊!
原帖由 CC517 於 2008-8-14 01:48 PM 發表
小白, 你做乜眼定定啊.
嘩, 今日你D貓毛好靚啊~

回應 sweet_cherie 第 6598 篇文章

yam yam, 你好呀!

回應 sweet_cherie 第 6598 篇文章

你好啊! 今晚记得到啊!bbq野鸡烧烤吹水大会。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 01:28 PM 發表
今日主题活动野鸡烧烤吹水大会
由:qqbubu搞定
大奖TVB10000: 回复帖子超过50帖
二奖TVB 5000 : 回复帖子超过40帖
三奖TVB 1000 : 回复帖子超过30帖
不可以纯发表情,符号,严重灌水...
如回帖:ok,好的,谢谢,你好. ...
好, 今夜唔瞓一於向30帖出發~~~
是否人人有獎!!?
原帖由 cck_my 於 2008-8-14 01:55 PM 發表
yam yam, 你好呀!
hi hi~~cck..剛剛病好~~
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 01:56 PM 發表
你好啊! 今晚记得到啊!bbq野鸡烧烤吹水大会。
野雞!!??
I am sweet ayam......

回應 sweet_cherie 第 6604 篇文章

minum多D水, rehat多D呀!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 01:29 PM 發表
记得:100回复  30万
mickey, 剛吃了藥, 看來快要昏睡
但是還要用最後一分力.....沖...........帖...........啊