返回列表 回復 發帖
原帖由 bourget 於 2007-8-13 10:25 PM 發表。
我吾講著啦。。遲D先啦 ﹗﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復第 6222 帖由 lux1261 所發的帖子

我以为你把我忘了!!!
开心就是人生最好的幸福
O/
/|
  /\           HI
原帖由 lux1261 於 2007-8-13 10:24 PM 發表。

YU YU我COPY左你D公仔但係放唔番出來
咁样...

回復第 6225 帖由 boy321 所發的帖子

人家真的属猪的!!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 h2o 於 2007-8-13 10:30 PM 發表。
O/
/|
/\ HI
水哥。。。我好掛住你

回復第 6228 帖由 h2o 所發的帖子

嗨!!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-13 10:30 PM 發表。
人家真的属猪的!!!
你又知。。
原帖由 boy321 於 2007-8-13 10:28 PM 發表。

對ju ju唔惡係唔得架
大哥對我就一D都唔惡

回復第 6231 帖由 boy321 所發的帖子

喂boy少 琴日傾傾下唔知你去左邊..........

回復第 6233 帖由 boy321 所發的帖子

1983你话是不是?
开心就是人生最好的幸福
??? terenceng ? 2007-8-13 10:29 PM ???
無甘既事

回復第 6232 帖由 terenceng 所發的帖子

hi ^^
原帖由 lux1261 於 2007-8-13 10:32 PM 發表。

大哥對我就一D都唔惡
梗係,你係我妹。。。火焰幫既公主
邊個蝦你就殺邊個

回復第 6234 帖由 lux1261 所發的帖子

Je t'aime aussi