返回列表 回復 發帖
原帖由 bourget 於 2007-8-13 10:05 PM 發表。
點解偷左我隻 mickey
有豬彈琴!
咪整隻老鼠跳舞羅
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-8-13 10:08 PM 發表。

你做乜偷野。。。
跟得大哥耐
原帖由 bourget 於 2007-8-13 10:09 PM 發表。

對 cow 彈琴 ﹗﹗﹗
你講乜野。。。   

回復第 6212 帖由 lux1261 所發的帖子

自己做错还话人!!!你进来了这样久都不跟我打招呼???
开心就是人生最好的幸福
原帖由 lux1261 於 2007-8-13 10:12 PM 發表。

跟得大哥耐
做得好
你甘惡左咩wor !!!!
打死你 ﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 terenceng 於 2007-8-13 10:15 PM 發表。
自己做错还话人!!!你进来了这样久都不跟我打招呼???
HELLO ~~~~terenceng

回復第 6217 帖由 lux1261 所發的帖子

现在才跟我HELLO
开心就是人生最好的幸福

回復第 6213 帖由 boy321 所發的帖子

人家是女子别那么凶!!!!
开心就是人生最好的幸福
??? bourget ? 2007-8-13 10:20 PM ???
juju我COPY左你D公仔但係放唔番出來

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我吾講著啦。。遲D先啦 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 terenceng 於 2007-8-13 10:21 PM 發表。
现在才跟我HELLO
男仔大方D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bourget 於 2007-8-13 10:25 PM 發表。
我吾講著啦。。遲D先啦 ﹗﹗
你咪............走  

回復第 6221 帖由 bourget 所發的帖子

886几时回来????
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-13 10:24 PM 發表。
人家是女子别那么凶!!!!
對ju ju唔惡係唔得架