返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2006-8-9 01:00 PM 發表

你都去整理一下你個版面啦 (好去返工 la, 因住 boss 炒你呀)~
;))

我都好眼訓~~
來一個午睡先~~ ;;)

今晚見~~~
收到~
睡個好覺啦~:-*
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
大家都走喇?
咁我都去洗個白白先喇~
bye bye
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-9 13:01 發表

收到~
睡個好覺啦~:-*
88 :$
原帖由 蛋~* 於 2006-8-9 01:02 PM 發表
大家都走喇?
咁我都去洗個白白先喇~
bye bye
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-9 01:02 PM 發表

多謝全家人的一票,無你地姐話無我.........:'(
原帖由 泰利26 於 2006-8-9 01:08 PM 發表

多謝全家人的一票,無你地姐話無我.........:'(
明白就好啦~
個個都走~
咁我都走啦~
遲d再傾~
88~
返黎報到 =V=
<英冠>新特蘭 對 伯明翰(三盤口)
停止投注時間 :      10/08  2.45am(香港時間)
過數時限 :            10/08  2.45pm(香港時間)

又有得發威拉我 XD :lol

原帖由 HIDE 於 2006-8-9 01:38 PM 發表
<英冠>新特蘭 對 伯明翰(三盤口)
停止投注時間 :      10/08  2.45am(香港時間)
過數時限 :            10/08  2.45pm(香港時間)

又有得發威拉我 XD :lol
想買邊隊???我就睇好伯明翰:D
原帖由 泰利26 於 2006-8-9 01:46 PM 發表

想買邊隊???我就睇好伯明翰:D
我都係 XD
不過新特蘭耐唔耐會發癲一次!
如果我話我申請做心理測驗區既版主有冇人十卜我?! =]
原帖由 HIDE 於 2006-8-9 03:25 PM 發表
你姐夫我撐你~:lol
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-9 04:25 PM 發表

你姐夫我撐你~:lol
好.. 謝謝你! :lol
睇下仲有幾多人先 :L
原帖由 HIDE 於 2006-8-9 03:25 PM 發表
我都:support你~