返回列表 回復 發帖
原帖由 jwxie518 於 2007-8-13 06:46 AM 發表。

抵鍚哈哈

thx
THANK YOU
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
以下為公告 香港時間8月13日 美國時間8月12日
時間: 6:56分 (按自己電腦上的時間作準)

1. 炒67, 唔該馬上投資 (剛剛注資, 馬上改變賣唒既決心)
2. 賣73迪士尼, 馬上, 兩小時後抽資
3. 炒82, 77, 78

1. 炒67, 唔該馬上投資 (剛剛注資, 馬上改變賣唒既決心)
3. 賣77號, 馬上抽資, 快賣
3. 炒82,, 78
原帖由 jwxie518 於 2007-8-13 07:02 AM 發表。

3. 賣77號, 馬上抽資, 快賣
3. ...
收到
呢度幾時變左股票行:024:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-13 07:18 AM 發表。
火焰股票行 :024:
時間: 7:17分 (按自己電腦上的時間作準)

2. 賣73迪士尼, 馬上, 1小時30後抽資

3. 炒77號,
3. 炒82,, 78
反黎:014:
有係到講股
原帖由 totorabbit 於 2007-8-13 07:24 AM 發表。
反黎:014:
有係到講股
捉供資訊
你咁都嬲我><!
原帖由 chu553358 於 2007-8-13 07:18 AM 發表。
一.一係唔係咁都嬲我啊....
原帖由 jwxie518 於 2007-8-13 07:26 AM 發表。

捉供資訊
你咁都嬲我><!
講吓笑啫
有咩着數先
原帖由 totorabbit 於 2007-8-13 07:32 AM 發表。

講吓笑啫
有咩着數先
@o@你地琴日介紹俾我d女既質素唔多好
我送一批俾你地, 等以後人地唔開心搵你地既時候, 你地可以請佢地睇呢班新女

http://lady.tom.com/plist01.html
原帖由 jwxie518 於 2007-8-13 07:34 AM 發表。

@o@你地琴日介紹俾我d女既質素唔多好
我送一批俾你地, 等以後人地唔開心搵你地既時候, 你地可以請佢地睇呢班新女

http://lady.tom.com/plist01.html
琴晚我無上黎
邊個介紹d女俾你
原帖由 totorabbit 於 2007-8-13 07:41 AM 發表。

琴晚我無上黎
邊個介紹d女俾你
哈哈....佢介紹左...美女貼圖個班=.=
我話...thx...no la....唔岩我
原帖由 jwxie518 於 2007-8-13 07:45 AM 發表。

哈哈....佢介紹左...美女貼圖個班=.=
我話...thx...no la....唔岩我
一定好大年紀定係肥扒