返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-8-13 03:23 AM 發表。

你俾幾十萬我都係好濕碎姐
""你大哥我長期休息""

大哥你放大假?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-13 03:29 AM 發表。
""你大哥我長期休息""

大哥你放大假?
唔話你知
原帖由 boy321 於 2007-8-13 03:27 AM 發表。

你俾幾十萬我都係好濕碎姐
唔好呀~~好難先氹到爺爺比零用錢我使~~你放過我啦
TING ding
返呢 沖涼先
今次我記得關門
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
我都返黎,我約左阿妹
原帖由 boy321 於 2007-8-13 06:10 AM 發表。
我都返黎,我約左阿妹
但係佢唔見左
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-13 06:20 AM 發表。

但係佢唔見左
我約左阿妹係度不見不散:014:
原帖由 boy321 於 2007-8-13 06:23 AM 發表。

我約左阿妹係度不見不散:014:
我響度.我追緊"歲月風云""
原帖由 lux1261 於 2007-8-13 06:33 AM 發表。

我響度.我追緊"歲月風云""
又睇戯。。。
所有人快d賣  67號股

20分鍾
原帖由 boy321 於 2007-8-13 06:38 AM 發表。

又睇戯。。。
係睇電視
原帖由 jwxie518 於 2007-8-13 06:40 AM 發表。
所有人快d賣 67號股

20分鍾
放左拿 20分鍾前
原帖由 lux1261 於 2007-8-13 06:46 AM 發表。

放左拿 20分鍾前
抵鍚哈哈

thx