返回列表 回復 發帖
哇~~~
我都唔見左$1000丫~
阿爸比我既零用錢唔見左。。。
:'(:'(:'(:'(
YEAH.....THAT'S WHY....:(
看著你是種享受 擁有你更是感動
點解咁架?
><
U 唔見左 $1000
I 唔見左 $20000
:(
BECAUSE ALL WE EARN THE MONEY WAS MADE FROM YESTERDAY LAW
all we did yesterday, all missed!! Including post, points etc.....
hihi~~
原帖由 echobe 於 2006-8-8 23:03 發表
hihi~~
早晨
do u find out something missing 2??
原帖由 蛋~* 於 2006-8-9 08:59 發表
點解咁架?
><
2 個 database~~
1 個係舊~~ (原本用果個)
另 1 個係暫時~~ (你地$果個)
2 個 database 有你冇我~~~
原帖由 echobe 於 2006-8-8 23:05 發表

2 個 database~~
1 個係舊~~ (原本用果個)
另 1 個係暫時~~ (你地$果個)
2 個 database 有你冇我~~~
that's why law....X(
原帖由 danewin 於 2006-8-9 09:04 發表
do u find out something missing 2??
會有呢個問題發生~~~
所以當有搵日的事情發生事~~~
唔好用銀行, 個轉 $, 玩寵物中心咁~~~
早晨呀家姐~

咁而家整緊呀?
原帖由 蛋~* 於 2006-8-9 09:07 發表
早晨呀家姐~

咁而家整緊呀?
應該係整完 (個人經驗)~~
用返一個死前最後的一個 backup file~~
then, do you guy still remember my new position 警察叔叔??

:(