返回列表 回復 發帖
我都見到....我自己
h2o 發表於 2009-6-30 10:19 PM
水哥放假有乜野节目啊
條骨都無佐lu
aloha big sis' =)
h2o 發表於 2009-6-30 10:18 PM
how's the weather today??? need wind??
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
猫猫。。类似这个。。但是jacky吃是烤牛肉的。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哇,睇落好好味喔,我中意呢个
條骨都無佐lu
叫jacky请你吃
山长水远,隔住个太平洋
條骨都無佐lu
我和你也是啊
水哥放假有乜野节目啊
lhy92725 發表於 2009-6-30 04:22 PM
冇乜特別啦...
呢個禮拜六同朋友去旅行
是啊,都几远下,不过起码都是亚洲
條骨都無佐lu
how's the weather today??? need wind??
ForeverEver 發表於 2009-6-30 04:23 PM
so hot.... almost hot sei =_='
i went out this morning omggggg....... the sun -_-'
冇乜特別啦...
呢個禮拜六同朋友去旅行
h2o 發表於 2009-6-30 10:40 PM
remember my souvenir
冇乜特別啦...
呢個禮拜六同朋友去旅行
去边啊,好多日啊?
條骨都無佐lu
是啊,都几远下,不过起码都是亚洲
lhy92725 發表於 2009-6-30 10:40 PM
是啊。。没有美国那么远。。我十月会去香港。。你也去啦。。就可以见啦
当看不到我。。。我骗帖的。。。。
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
so hot.... almost hot sei =_='
i went out this morning omggggg....... the sun -_-'
my place here is hot too today......