返回列表 回復 發帖
原帖由 terenceng 於 2007-8-10 10:42 PM 發表。
恭喜你!!!!!!
我做公主甘耐第一次收花咋!:short:
THANKYOU
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復第 5550 帖由 boy321 所發的帖子

做么叫我買家
开心就是人生最好的幸福
係小腸啊, 唔係我..
你要積分? 用來做麼, $tvbnow 冇用的..
原帖由 ed_teck 於 2007-8-10 10:48 PM 發表。
係小腸啊, 唔係我..
邊個叫~~~~小腸

回復第 5551 帖由 lux1261 所發的帖子

喜欢就好!!只怕你不喜欢我还准备了玫瑰!!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-8-10 10:48 PM 發表。
係小腸啊, 唔係我..
不如你叫佢俾大哥我喇
原帖由 terenceng 於 2007-8-10 10:50 PM 發表。
喜欢就好!!只怕你不喜欢我还准备了玫瑰!!!
有無藍色玟瑰?????
夠鍾開工。。88咁多位
小腸 = dororo

回復第 5557 帖由 lux1261 所發的帖子

开心就是人生最好的幸福
原帖由 boy321 於 2007-8-10 10:53 PM 發表。
夠鍾開工。。88咁多位

我都差不多要返工
原帖由 terenceng 於 2007-8-10 10:57 PM 發表。

http://re3.mm-a8.yimg.com/image/ ... om/image/4002182359
原帖由 ed_teck 於 2007-8-10 10:54 PM 發表。
小腸 = dororo
點解?
邊個叫大腸?

回復第 5562 帖由 lux1261 所發的帖子

路上小心!!!boy321 88
开心就是人生最好的幸福
原帖由 lux1261 於 2007-8-10 11:00 PM 發表。

點解?
邊個叫大腸?
小弟