返回列表 回復 發帖
原帖由 allornothing833 於 2006-8-8 11:11 AM 發表

有咩波呀?
問吓泰利囉??;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 11:11 AM 發表

無,買mark6 la~~ $60000 ar:lol
係同我對分既~~  
:-"
la la la la ~~~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-8 11:09 AM 發表

正衰仔~
花心!!!  X(X(
我無花心過,無一腳踏兩船過,唔好屈我,我都好憎人一腳踏兩船的 :@
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 11:13 AM 發表

我無花心過,無一腳踏兩船過,唔好屈我,我都好憎人一腳踏兩船的 :@
但係你好易換畫喎~~  

X(
原帖由 livywong 於 2006-8-8 11:12 AM 發表

問吓泰利囉??;P
仲有港姐買,不過12號先截止,收住息先la,12號用$2000買位置8,5,13 sure win la~~:D
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 11:13 AM 發表

大佬佢對個個都咁好!!冇花心架............;P;P
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-8 11:15 AM 發表

但係你好易換畫喎~~  

X(
你又知,我傷完一次,幾年無拍拖你又知ng知........................:'(
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 11:16 AM 發表

仲有港姐買,不過12號先截止,收住息先la,12號用$2000買位置8,5,13 sure win la~~:D
買獨羸16号!
500賠!!!
原帖由 livywong 於 2006-8-8 11:17 AM 發表

大佬佢對個個都咁好!!冇花心架............;P;P
good boy,下次講得認真d,唔好用 this icon --->;P    用this icon---->:@
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 11:16 AM 發表

你做咩跟我買~
我買13,8,有個揀唔到~ hahhahaa
原帖由 livywong 於 2006-8-8 11:17 AM 發表

你唔洗幫住晒啦~
2兄弟緊係一擔擔~
唉~
我d衰仔真係難教~   :'(
原帖由 allornothing833 於 2006-8-8 11:18 AM 發表

買獨羸16号!
500賠!!!
16号.....成個恐龍戰隊member咁50000賠都無用la........;P
會員自唱室, 岩岩開~多d黎~

http://www.tvbnow.com/forumdisplay.php?fid=61
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 11:17 AM 發表

你又知,我傷完一次,幾年無拍拖你又知ng知........................:'(
你自己講話你係講分手個個既
唔關我事呀~   :-O
原帖由 allornothing833 於 2006-8-8 11:18 AM 發表

買獨羸16号!
500賠!!!
16係邊個??  睇下先