返回列表 回復 發帖
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 10:38 AM 發表
老細,究竟要幾票先有得do 見習 ?_?
我有投架~~   ;;);;)
la la la la ~~~
原帖由 彿印 於 2006-8-8 10:39 AM 發表

忌廉妹 如2個號碼都中 賠率: 60000$  <<<<<<<< ....do you want win again ^^$-)
今次會我中~~呵~~~呵~~~~~呵~~~~~~~~~:lol
原帖由 彿印 於 2006-8-8 10:39 AM 發表

忌廉妹 如2個號碼都中 賠率: 60000$  <<<<<<<< ....do you want win again ^^$-)
緊係~
買左啦~   KAKAKAKA~~~    \:D/

原帖由 泰利26 於 2006-8-8 10:39 AM 發表

咁係ar ma, 8號都無我ex gf 咁靚
咁叫你EX 去選丫嘛~~  

KAKAKAKAK~~~
原帖由 allornothing833 於 2006-8-8 10:40 AM 發表
hihihi~
MORNING~~
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 10:41 AM 發表

今次會我中~~呵~~~呵~~~~~呵~~~~~~~~~:lol
:D................得唔得ar[-O<
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-8 10:41 AM 發表

我有投架~~   ;;);;)
我知,依嫁有23票 ,之但係老細出左聲都好似未動容到大老細 :L
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 10:41 AM 發表

一齊中~~  KAKAKAKAAA
我已經向音樂區全力支持彿印了~
原帖由 allornothing833 於 2006-8-8 10:40 AM 發表
hihihi~
hi~~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-8 10:42 AM 發表

咁叫你EX 去選丫嘛~~  

KAKAKAKAK~~~
我同ex已經做唔到朋友:D
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 10:43 AM 發表

我知,依嫁有23票 ,之但係老細出左聲都好似未動容到大老細 :L
因為佢呢排好多野做,
比佢一兩日時間吧...
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-8 10:44 AM 發表

一齊中~~  KAKAKAKAAA
好,雙劍合壁~~~~~:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 10:43 AM 發表

咁你快D係D 大老細面前"揚"多D啦~~  

;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-8 10:44 AM 發表

我同ex已經做唔到朋友:D
做乜搞成咁呀..?
再見亦是朋友嗎~