返回列表 回復 發帖
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:47 AM 發表

好一对 的傻猪仔
你咁樣唔驚人哋入嚟會"著涼"咩~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 01:46 AM 發表

我唔會讚你識貨GA!~~~
证明我当初在~~猪之家~~没有執错你返嚟!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 01:49 AM 發表

你咁樣唔驚人哋入嚟會"著涼"咩~~~
咁咪送点衫俾佢地咯
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:51 AM 發表

证明我当初在~~猪之家~~没有執错你返嚟!!
我好似在早兩day sin至係第一次入過去咋!~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:53 AM 發表

咁咪送点衫俾佢地咯
你估而家冬天送寒衣咩!?!?!?!~~~啊!~~~你當人哋係......咩嘢咩?!?!?!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 01:54 AM 發表

我好似在早兩day sin至係第一次入過去咋!~~~
乜你无知~~猪猪~~早已四处揾猎物咩!!
我和猪猪私底下好熟架!!
佢有笋野一定留俾我
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 01:57 AM 發表

你估而家冬天送寒衣咩!?!?!?!~~~啊!~~~你當人哋係......咩嘢咩?!?!?!~~~
无计
我这里还是冬天
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 01:59 AM 發表

乜你无知~~猪猪~~早已四处揾猎物咩!!
我和猪猪私底下好熟架!!
佢有笋野一定留俾我
係啦係啦...you win la!~~~俾你執到我呢件"筍"嘢番嚟!~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:01 AM 發表

无计
我这里还是冬天
冬天還冬天吖...都唔好當人哋係XXsin得GA?!?!?!?~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 02:01 AM 發表

係啦係啦...you win la!~~~俾你執到我呢件"筍"嘢番嚟!~~~
唔知羞
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:04 AM 發表

唔知羞
而家咪有lo!~~~see ha sin la!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 02:03 AM 發表

冬天還冬天吖...都唔好當人哋係XXsin得GA?!?!?!?~~~
边有喔
你屈我
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:05 AM 發表

边有喔
你屈我
定係你想發揮"母愛"sin?!?!?!?~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 02:07 AM 發表

定係你想發揮"母愛"sin?!?!?!?~~~
只是想发挥~~爱的宣言~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-22 02:09 AM 發表

只是想发挥~~爱的宣言~~
知你呢期睇得"韋小寶"多啦!~~~