返回列表 回復 發帖
原帖由 真爱难求 於 2009-1-21 04:02 PM 發表

你想啊
SURE WANT LA!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 04:01 PM 發表

我驚第二D人見到會 呀!?!?!?!?~~~ :shyshy:
由得佢地 :onion22: 啦!!
我地warm咪得咯:shyshy: :shyshy:
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 04:03 PM 發表

但我都still會抽多D時間嚟陪住你GA!~~~ :shyshy:
真的吗:shyshy: :shyshy:
傻猪仔你真好
原帖由 真爱难求 於 2009-1-21 04:05 PM 發表

由得佢地 啦!!
我地warm咪得咯
咁就唔好俾亞水睇到啦!~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-21 04:07 PM 發表

真的吗
傻猪仔你真好
你咁樣我會想"禽"你GA!~~~ :tu02: :tu02: :shyshy: ~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 04:04 PM 發表

SURE WANT LA!~~~   
时间就是最好的证明
原帖由 真爱难求 於 2009-1-21 04:09 PM 發表

时间就是最好的证明
講吓又一個月......講吓又一個月GA LA!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 04:13 PM 發表

講吓又一個月......講吓又一個月GA LA!~~~
咁咪月接月、年接年咯!!长接长有

原帖由 真爱难求 於 2009-1-21 04:15 PM 發表

咁咪月接月、年接年咯!!长接长有
細水長流~~~
請問 Ricky 在嗎 ?
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
我和无印良品

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 fattyteo 於 2009-1-21 04:55 PM 發表
我和无印良品

注册了吗 。。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 21/1/2009 17:48 發表

注册了吗 。。。。。
还没有~~
原帖由 fattyteo 於 2009-1-21 06:11 PM 發表

还没有~~
还在等什么。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 21/1/2009 18:13 發表

还在等什么。。。。
等他有空先~~