返回列表 回復 發帖
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(就死)
dororo---------------daddy(老婆ge愛人)
忌廉妹-------------- mommy(我ge賢妻良母)
echobe ---------------大女(好乖)
星明月日朗----------大女老公(貪錢怪)
泰利26-----------------B仔(幾乖)
livywong---------------細b仔(出世冇內)
HIDE -------------------細細b(最乖)
allornothing833-------管家(神秘)
Elber------------------- 賓仔(得實女佣)
原帖由 dororo 於 2006-8-2 11:52 AM 發表

管家~
比家用呀:handshake
原帖由 livywong 於 2006-8-2 11:50 AM 發表

大佬.....睇住細佬....
有冇得分呀??:lol
問老豆,佢今日先俾ar媽成皮野,佢夠哂豪:lol
原帖由 allornothing833 於 2006-8-2 11:53 AM 發表

比家用呀:handshake
比左老婆la
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 11:53 AM 發表

問老豆,佢今日先俾ar媽成皮野,佢夠哂豪:lol
小小啫,都吾知佢夠吾夠用:$
原帖由 dororo 於 2006-8-2 11:55 AM 發表

比左老婆la
卑左幾多~;P
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
嘿嘿 .. 大家一齊洗 >V<
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 11:56 AM 發表

卑左幾多~;P
10000之ma:$
你比左我個女未你話每日最少100:@:@
原帖由 dororo 於 2006-8-2 11:57 AM 發表

最poor係佢~;P
原帖由 dororo 於 2006-8-2 11:57 AM 發表

陣間過數~
我唔會唔卑的~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:00 PM 發表

陣間過數~
最好la:handshake
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 11:59 AM 發表

最poor係佢~;P
lee d咪叫辛苦命囉:lol
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:00 PM 發表

陣間過數~
你積蓄得番二佰幾,仲俾每日一佰:o
你真係:kiss:家姐:lol

閃先~

要去準備午餐~
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:02 PM 發表

你積蓄得番二佰幾,仲俾每日一任佰:o
你真係:kiss:家姐:lol
佢都ok嫁:D