返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-25 11:21 AM 發表

哈哈。。通常最准嘅TIPS都係留代最后一分钟??
是的。。。。。。要的话,call我
原帖由 kingworld 於 2008-10-25 05:09 PM 發表

你要錢定要刺激?如果刺激但輸錢 甘刺激黎做咩
你都睇好 LAZIO,睇黎我要賣車賣樓奮身落去嘍 JUVENTUS我就同你晤一樣喇
lazio是商业球队,肯定有古惑
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-25 11:21 AM 發表

哈哈。。通常最准嘅TIPS都係留代最后一分钟??
no no no
通常最準既tips都係係完場前1分鐘
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-10-25 10:24 PM 發表

no no no
通常最準既tips都係係完場前1分鐘
甘完場前1分鐘既賭注你受晤受啊
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回應 chu553358 第 485 篇文章

如果你是庄家,请问你会收注吗?

回應 wlt1110 第 487 篇文章

賠幾多?
1賠0.00000000000000000000000000000000000000001?
✔ ✘吊詭..
已經將成份身家落曬注喇!
如果輸左就
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wlt1110 於 2008-10-26 01:31 AM 發表
如果你是庄家,请问你会收注吗?
收 做咩唔收
如果你連中100場賽事
我 1賠0.1倍
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 kingworld 於 2008-10-26 02:19 PM 發表
已經將成份身家落曬注喇!
如果輸左就
仲有5000萬wo
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
呢几日输波输到sorry啊。。。
原帖由 devin 於 2008-10-27 11:36 AM 發表
呢几日输波输到sorry啊。。。
devin兄应该明白"长赌必输"呢個道理!
我自己都赌少咗。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-27 12:08 PM 發表

devin兄应该明白"长赌必输"呢個道理!
我自己都赌少咗。。。
看来要斩手指戒赌咯
我在sportgame发现一些赌客的下注。。。很奇怪
原帖由 wlt1110 於 2008-10-27 10:12 PM 發表
我在sportgame发现一些赌客的下注。。。很奇怪
Do you mean me   
原帖由 brian123 於 2008-10-27 10:17 PM 發表

Do you mean me   
哈哈哈哈,我到没有注意到你。现在你自己自投罗网。。是否可以分享?