返回列表 回復 發帖
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 01:49 PM 發表

講唔一定会做
呵呵~~~原來你係講一套,做一套嘅人嚟!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 01:57 PM 發表

呵呵~~~原來你係講一套,做一套嘅人嚟!~~~
咁你自己谂清楚咯!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 02:03 PM 發表

咁你自己谂清楚咯!!
咁你可唔可以唔好蝦/恰我呀!?!?!?!?!?傻豬仔!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :016:
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 02:09 PM 發表

咁你可唔可以唔好蝦/恰我呀!?!?!?!?!?傻豬仔!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :016:
边个虾边个都仲没知!!!!
咯!!
傻猪仔
哈哈, 咁得閒呀!
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 03:22 PM 發表

边个虾边个都仲没知!!!!
不如我哋玩相敬如賓啦!~~~~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 03:44 PM 發表
咯!!
傻猪仔
我蛇入嚟你又走!?!?!??!?!~~~~~~
原帖由 manyiu 於 2009-1-6 03:46 PM 發表
哈哈, 咁得閒呀!
manyiu~~~今day can snake 多咗呀!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 04:27 PM 發表

不如我哋玩相敬如賓啦!~~~~~~
你。。很肉麻。。。。不过我喜欢听人讲情话。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
幸福ღ国度
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 07:04 AM 發表

88 la!~~~tony 兄~~~hope to see you again!~~~
哈哈!当然后会有期啦~

而家米黎咯~
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 12:15 PM 發表
真爱...

好难遇见你
因为她名字是真爱..难求~~~当然很难见到啦~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 12:28 PM 發表

我去 等阵再倾
一去...不回~~~
记得回来哦~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 01:02 PM 發表

吼我唔系度个阵,系咪对其他的女仔都咁顺口
嘻嘻!捉奸~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 01:19 PM 發表

乜你唔係see in the dark 咩?~~~
see in dark??