返回列表 回復 發帖
我回来啦!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
真爱...

好难遇见你
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 12:15 PM 發表
真爱...

好难遇见你
我去 等阵再倾
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 12:11 PM 發表
我回来啦!!
傻豬仔 ~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 12:15 PM 發表
真爱...

好难遇见你
i am also wo!~~~ ~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 12:28 PM 發表

我去 等阵再倾
記得琼乾水wo!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 12:46 PM 發表

記得琼乾水wo!~~~
点解要椋干水
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 12:54 PM 發表

点解要椋干水
貪順口咋!~~~hahaha~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 12:57 PM 發表

貪順口咋!~~~hahaha~~~
吼我唔系度个阵,系咪对其他的女仔都咁顺口
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 01:02 PM 發表

吼我唔系度个阵,系咪对其他的女仔都咁顺口
無呀!~~~你成日都會爬樓ma!?!?!?!? ~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 01:05 PM 發表

無呀!~~~你成日都會爬樓ma!?!?!?!? ~~~
放工返嚟都攰都死啦!!
仲爬楼
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 01:11 PM 發表

放工返嚟都攰都死啦!!
仲爬楼
乜你唔係see in the dark 咩?~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 01:19 PM 發表

乜你唔係see in the dark 咩?~~~
我边有啊
你屈我
原帖由 真爱难求 於 2009-1-6 01:43 PM 發表

我边有啊
你屈我
係咩?乜你唔係say過咩?!?!?!? hahahahah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-6 01:47 PM 發表

係咩?乜你唔係say過咩?!?!?!? hahahahah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
講唔一定会做