返回列表 回復 發帖
原帖由 luvsnow 於 2006-8-6 21:26 發表

咁你地安至我啦:'(
我覺得亞爺要搵番個伴先~~
b仔重細~~
未時候成家~~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-6 09:28 PM 發表

点解佢自己吾开啊?
busy緊,乖la,開俾我玩la:$
原帖由 luvsnow 於 2006-8-6 09:26 PM 發表

決定左la你做ar爺老婆la
從此呢度又多個人妻:lol
原帖由 luvsnow 於 2006-8-6 09:26 PM 發表

ed_teck
泰利26
livywong
HIDE
你自己揀啦~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-6 21:27 發表

唔係~
係十年~
:L
原帖由 echobe 於 2006-8-6 09:29 PM 發表

我覺得亞爺要搵番個伴先~~
b仔重細~~
未時候成家~~
good point~i agree:lol :lol :lol
原帖由 dororo 於 2006-8-6 09:29 PM 發表

人妻 :L:L
原帖由 泰利26 於 2006-8-6 21:29 發表

busy緊,乖la,開俾我玩la:$
busy緊<-----咁都得??? :L
等等。。 你是吾是女ga???
原帖由 dororo 於 2006-8-6 21:29 發表

:support~~~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-6 09:31 PM 發表
等等。。 你是吾是女ga???
係女仔 :Q:Q
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------有錢爺爺(靠賭搵錢)
uvsnow -------------婆婆(大過ar爺)
dororo---------------daddy(深愛忌廉妹 )
忌廉妹-------------- mommy(深愛dororo)
echobe --------------大女(好乖)
星明月日朗--------大女老公(努力搵錢)
蛋~* -------------細女(可以任性個隻)
泰利26---------------B仔(幾乖)
livywong-------------細b仔(爛玩唔黐家)
HIDE -----------------細細b(成日流血)
allornothing833-----管家(神秘)
andone--------------保母(吾識打中文)
nycboyz ------------室內設計(做埋裝修)
超人-----------------保鏢(全家ge安全較你la)
男扮女。。 我吾tim ga...
hahahaha...
原帖由 dororo 於 2006-8-6 09:32 PM 發表
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------有錢爺爺(靠賭搵錢)
uvsnow -------------婆婆(大過ar爺)
dororo---------------daddy(深愛忌廉妹 )
忌廉妹-------------- mommy(深愛d ...
my name is luvsnow
原帖由 泰利26 於 2006-8-6 21:30 發表

good point~i agree:lol :lol :lol
b仔~~
你之後可以搵女友~~

:lol