返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-8 08:29 AM 發表。

其他個d妳賣晒佢 套現現金出呢
之後有機會再買55同64啦
合 計4000 股49,370.00 元--33,675.77 元-- 15,694.23 元-31.79 %
如果賣輸死我架!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-8 08:39 AM 發表。

BB到你就出番黎!:024:
你想等邊個出黎,我直接話你知,等你去揾佢
原帖由 totorabbit 於 2007-8-8 08:39 AM 發表。

細妹放世d股 我冇咗好多
SORRY
原帖由 chu553358 於 2007-8-8 08:39 AM 發表。

師傅睇到實
幫主你佢出離
要佢做反d野:024:
原帖由 boy321 於 2007-8-8 08:42 AM 發表。

你想等邊個出黎,我直接話你知,等你去揾佢
被得一曰被唔到一世‧
你估佢走得出火焰幫咩?
??? lux1261 ? 2007-8-8 08:46 AM ???
講得好

原帖由 lux1261 於 2007-8-8 08:46 AM 發表。

被得一曰被唔到一世‧
你估佢走得出火焰幫咩?
估唔到我個妹竟然會俾隻股玩死。。。
原帖由 totorabbit 於 2007-8-8 08:49 AM 發表。

講得好
THANKYOU!!!
原帖由 lux1261 於 2007-8-8 08:42 AM 發表。

合 計4000 股49,370.00 元--33,675.77 元-- 15,694.23 元-31.79 %如果賣輸死我架!
抄股要睇長遠既
而家輸個d錢 好快可以攞番
信我地啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-8 08:49 AM 發表。

估唔到我個妹竟然會俾隻股玩死。。。
仲未要死! :sleeps: :sleeps:
只係要訓者
原帖由 totorabbit 於 2007-8-8 08:44 AM 發表。

幫主你佢出離
要佢做反d野:024:
而家佢都做唔到咩野
唯一可以做 就係抽資
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-8 08:46 AM 發表。

被得一曰被唔到一世‧
你估佢走得出火焰幫咩?
hahaha
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-8 08:53 AM 發表。

抄股要睇長遠既
而家輸個d錢 好快可以攞番
信我地啦
我信你賣鬼哂佢!無眼士乾淨冒!
原帖由 chu553358 於 2007-8-8 08:55 AM 發表。

而家佢都做唔到咩野
唯一可以做 就係抽資
幫主你隻55幾時放得
記得通知我
原帖由 lux1261 於 2007-8-8 08:58 AM 發表。

我信你賣鬼哂佢!無眼士乾淨冒!
G.O.O.D
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主