返回列表 回復 發帖
我番来啦
原帖由 dororo 於 2006-8-6 01:08 PM 發表

幫吾到你tim:'(
要靠自己~
唉~
la la la la ~~~
原帖由 dororo 於 2006-8-6 01:10 PM 發表

pv=歌掛
下次你地down 完要做種直到my love down完
咩叫歌掛???

哈哈~  係就好呀~~  kakakkakakaa   ;;);;)
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-6 01:08 PM 發表

10 mins?   
我要成2個幾鐘~  嗚嗚~~

咩係pv???
pv姐係宣傳mv~
姐係d歌未出碟就整個宣傳mv出黎賣下廣告~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-6 01:10 PM 發表
我番来啦
爺爺~~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-6 01:10 PM 發表

要靠自己~
唉~
又話我~
唉~
原帖由 allornothing833 於 2006-8-6 01:12 PM 發表

pv姐係宣傳mv~
姐係d歌未出碟就整個宣傳mv出黎賣下廣告~
我以經無dl果d啦喎~~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-6 01:08 PM 發表

10 mins?   
我要成2個幾鐘~  嗚嗚~~

咩係pv???
pv....係宣傳video 大慨意思

你dl 豬豬第4集佢個資源會有埋柴崎幸  首太陽之歌主題曲pv ,不過我之前叫過你dl ga,如果你之前有dl咋,就unclick 番豬豬第4集果個pv檔la~~

this pv ar ^^
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=8076&extra=page%3D1
原帖由 泰利26 於 2006-8-6 01:15 PM 發表

你dl 豬豬第4集佢個資源會有埋柴崎幸  首太陽之歌主題曲pv ,不過我之前叫過你dl ga,如果你之前有dl咋,就unclick 番豬豬第4雠...
梗係睇tvbt la~
原帖由 泰利26 於 2006-8-6 01:15 PM 發表

你dl 豬豬第4集佢個資源會有埋柴崎幸  首太陽之歌主題曲pv ,不過我之前叫過你dl ga,如果你之前有dl咋,就unclick 番豬豬第4雠...
我淨係dl個movie都有排~
所以不嬲都唔dl果d~  uncheck晒架喇~~

:'(
原帖由 dororo 於 2006-8-6 01:10 PM 發表

pv=歌掛
下次你地down 完要做種直到my love down完
唔關事,佢國連線慢d ,因為豬豬多數係中國香港台灣人dl ,所以我地d seed upload到外國唔方快得去邊:D
食飯了~88
原帖由 dororo 於 2006-8-6 01:16 PM 發表

梗係睇tvbt la~
個pv is same =.="
原帖由 泰利26 於 2006-8-6 01:18 PM 發表

唔關事,佢國連線慢d ,因為豬豬多數係中國香港台灣人dl ,所以我地d seed upload到外國唔方快得去邊:D
算~   挨多陣~~
我返hk 時就會好快~~  kakakakkak
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-6 01:17 PM 發表

我淨係dl個movie都有排~
所以不嬲都唔dl果d~  uncheck晒架喇~~

:'(
咁我之前叫你dl ga pv你都無dl 到la.......:L :Q