返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2007-8-7 10:36 PM 發表。

唔緊要~~
我有 credit card~~~
分分鍾爆card。。
吾要走喇。。。去股市區出帖。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 boy321 於 2007-8-7 10:36 PM 發表。

哦,英国都有得吃。。不过就要差不多£10磅吃一碟
sure 喇..
講真, 大馬美食真是多到數唔曬.. 主要是因為多元民族..
原帖由 ed_teck 於 2007-8-7 10:33 PM 發表。

JB 仲得人驚.. 唔指求財, 連命都可能冇埋..
系咯!点人死得好无辜
我捻我o吾会去JB

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 boy321 於 2007-8-7 22:38 發表。

分分鍾爆card。。
唔會既澳紙 limit ma~~~
原帖由 ed_teck 於 2007-8-7 10:35 PM 發表。

nasi lemak(馬來話)

中文是 椰漿飯... 原因飯中加入少少椰漿, 食時口感比較香...
好想吃

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 boy321 於 2007-8-7 10:36 PM 發表。

哦,英国都有得吃。。不过就要差不多£10磅吃一碟
o系大马几钱

來尼度都會爆卡?
你肯定要住總統套房了..
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-7 10:42 PM 發表。

o系大马几钱
要整6~70塊呀
原帖由 boy321 於 2007-8-7 10:45 PM 發表。

要整6~70塊呀
吃金咩

是咁ga 喇...
原帖由 ed_teck 於 2007-8-7 10:48 PM 發表。
是咁ga 喇...
想不到在这里普通的食物,在外国能买到那么贵

RM1.00 -------  RM60-70

哇~好热闹呀~~果然某黎错~都系自己醒目~
哇~~~~~家姐~等咩哦~~我低拉拉霖过去卖啦
原帖由 ♡小吻吻♡ 於 2007-8-7 10:50 PM 發表。
哇~好热闹呀~~果然某黎错~都系自己醒目~
我既好妹妹 ,你终于黎啦:014: