返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 00:59 發表。

+7480 我好想賣左佢收錢!
重有得升呀
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 08:03 AM 發表。

我都無55
你去攬下 58..63..仲好啦!
你地走寶啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-7 08:03 AM 發表。
阿妹賺唔少啦。。

64武術聯盟400043,720.0013.4210.9353,680.00↑2.49 元↑9,960.00 元↑22.78 %
金師傅未叫我收錢、我唔甘賣!

好想收錢!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-7 08:04 AM 發表。

重有得升呀
我個心跳出黎拿!!!!
64武術聯盟400043,720.00$14.03$10.93$56,120.00↑3.10 元↑12,400.00 元◆28.36 %
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 01:10 發表。

我個心跳出黎拿!!!!
64武術聯盟400043,720.00$14.03$10.93$56,120.00↑3.10 元↑12,400.00 元◆28.36 %
開心嗎
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 08:10 AM 發表。

我個心跳出黎拿!!!!
恭喜恭喜
金師夫
繼續努力
我嘅目標100萬就到努力d
原帖由 totorabbit 於 2007-8-7 01:15 發表。
金師夫
繼續努力
好遠啊
totorabbit34,750 元7.00 元46,241.44 元47114754
原帖由 boy321 於 2007-8-7 08:15 AM 發表。

恭喜恭喜
大哥 已經去到
武術聯盟400043,720.00$14.84$10.93$59,360.00↑3.91 元↑15,640.00 元◆35.77 %
我心臟病發拿!
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-7 08:18 AM 發表。

好遠啊
totorabbit34,750 元7.00 元46,241.44 元47114754
佢講10萬。。
恭喜幫主 詳細排名搒進升第9位
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 08:21 AM 發表。

大哥 已經去到 武術聯盟400043,720.00$14.84$10.93$59,360.00↑3.91 元↑15,640.00 元◆35.77 %我心臟病發拿!
咁辛苦。。。不如放左佢啦
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-7 08:18 AM 發表。

好遠啊
、咁股票係睇長遠
原帖由 totorabbit 於 2007-8-7 08:15 AM 發表。
金師夫
繼續努力
等你開公司
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 01:21 發表。

大哥 已經去到 武術聯盟400043,720.00$14.84$10.93$59,360.00↑3.91 元↑15,640.00 元◆35.77 %我心臟病發拿!
妳訓前賣出啦,否則妳訓唔著