返回列表 回復 發帖
總盈虧  - 4,939.90 元   
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 01:01 發表。

講到尾都係叫人買64
妳好需呀, 踢爆我
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-6 08:03 AM 發表。

妳好需呀, 踢爆我
只要係賺錢既我地都會買!
有乜嘢技術可以反生呢
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-6 08:03 AM 發表。

妳好需呀, 踢爆我
師傅,幫我推推Vista。。。
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 01:02 發表。
總盈虧 - 4,939.90 元
因為其他股餒本
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-6 08:07 AM 發表。

因為其他股餒本
嬴粒糖、輸間廠!:ono
原帖由 totorabbit 於 2007-8-6 01:06 發表。
有乜嘢技術可以反生呢
買60啦,我
又搞掂 可以吹水lo:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
杜哥買左乜股
原帖由 chu553358 於 2007-8-6 08:11 AM 發表。
救命!救命呀幫主
快d比d股票藥我
我就-----------死

原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-6 08:13 AM 發表。
杜哥買左乜股
買咗60 [url=plugin.php?identifier=stock&module=stock&action=GuPiao_Show_One&stockid=60]Vista[/url]
原帖由 chu553358 於 2007-8-6 08:11 AM 發表。
今日話題係""股票""
原帖由 totorabbit 於 2007-8-6 01:18 發表。

買咗60 Vista
呢隻股OK  La 有得玩
今日漲跌 2.04今日漲跌幅 0.00 %
今日指數 1.13 點綜合指數 -13.77 點
原帖由 totorabbit 於 2007-8-6 08:16 AM 發表。

救命!救命呀幫主
快d比d股票藥我
我就-----------死
我尽力啦
相信金師傅 無錯既
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主