返回列表 回復 發帖
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-6 07:21 AM 發表。
OK
shiucho123180買入Vista 5000 股,現價上漲 4.52 %

shiucho123180賣出Vista 5000 股,現價上漲 4.84 %

放出就走。
JO兄 做得好。。
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 07:22 AM 發表。

Jo哥哥要報名跳樓嗎?
亞妹:014:
妳就離見吳到我啦
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 07:22 AM 發表。

Jo哥哥要報名跳樓嗎?
幾時弹出黎架。。
原帖由 totorabbit 於 2007-8-6 07:25 AM 發表。

亞妹:014:
妳就離見吳到我啦
杜哥哥你都報名啦!一切高興熱鬧D!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-8-6 07:26 AM 發表。

幾時弹出黎架。。
係適當時候就彈出來!
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 07:22 發表。

Jo哥哥要報名跳樓嗎?
今日輸左2萬幾,不過仲有啲錢,未洗跳樓住。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-6 07:30 AM 發表。

今日輸左2萬幾,不過仲有啲錢,未洗跳樓住。
恭喜你!
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 07:28 AM 發表。

杜哥哥你都報名啦!一切高興熱鬧D!
点解我地咁屎
幫主 金師夫同jo兄咁勁
原帖由 totorabbit 於 2007-8-6 07:35 AM 發表。

点解我地咁屎
幫主 金師夫同jo兄咁勁
金師傳專心掛住炒股都唔理我地!
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 07:29 AM 發表。

係適當時候就彈出來!
我睇過你d股,你到e+都賺緊錢。。。 邊度駛跳
原帖由 boy321 於 2007-8-6 07:40 AM 發表。

我睇過你d股,你到e+都賺緊錢。。。 邊度駛跳
你講野呀!
帳戶資金:5,256.00 元
持股總數:8000 股
持股市值:100,887.20 元
股票成本:105,190.00 元
盈虧情況:- 4,302.80 元
資產合計:106,143.20 元
今日買賣:9 筆
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 00:39 發表。

金師傳專心掛住炒股都唔理我地!
錯啦,我一路有留心你地
好刺激呵 !!!!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 07:42 AM 發表。

你講野呀! 帳戶資金:5,256.00 元持股總數:8000 股持股市值:100,887.20 元股票成本:105,190.00 元盈虧情況:- 4,302.80 元資產合計:106,143.20 元今日買賣:9 筆! ...
你都好過我呀
你睇我d [tr][td=2,1][/td][/tr][tr][td]帳戶資金:[/td][td]-1.00 元[/td][/tr][tr][td]持股總數:[/td][td]4319 股[/td][/tr][tr][td]持股市值:[/td][td]41,688.84 元[/td][/tr][tr][td]股票成本:[/td][td]40,417.31 元[/td][/tr][tr][td]盈虧情況:[/td][td]+ 1,271.53 元[/td][/tr][tr][td]資產合計:[/td][td]41,687.84 元[/td][/tr]
原帖由 lux1261 於 2007-8-6 07:42 AM 發表。

你講野呀! 帳戶資金:5,256.00 元持股總數:8000 股持股市值:100,887.20 元股票成本:105,190.00 元盈虧情況:- 4,302.80 元資產合計:106,143.20 元今日買賣:9 筆! ...
lux12615,256.00106,143.0035973536