返回列表 回復 發帖
点虾你?
cck_my 發表於 2011-3-19 10:00 PM
他说很多人想要摸他的手握
今生,天注定我爱的很苦,但愿来世,我会是个洒脱的诗人
闪开一阵,就发现有人讲猫坏话
lhy92725 發表於 2011-3-19 10:03 PM
邊個... 邊個... 邊個... 講骨貓姐... 壞話...
闪开一阵,就发现有人讲猫坏话
lhy92725 發表於 2011-3-19 10:03 PM
我无啊
我帮紧你
他说很多人想要摸他的手握

susu_nel 發表於 2011-3-19 10:04 PM
好衰架師姐.... 你講到咁白...
邊個... 邊個... 邊個... 講骨貓姐... 壞話...
roberton888 發表於 2011-3-19 10:04 PM
你睇你只手指向你自己
你睇你只手指向你自己
susu_nel 發表於 2011-3-19 10:06 PM
個個係拳頭... 表示激氣呀... 師姐...
好衰架師姐.... 你講到咁白...
roberton888 發表於 2011-3-19 10:05 PM
唔讲明d他唔明白架
個個係拳頭... 表示激氣呀... 師姐...
roberton888 發表於 2011-3-19 10:06 PM
你激气点解头先会咁冲动话骨猫大姐坏话啊
佢學左某君咁... 成日話我...
roberton888 發表於 2011-3-19 10:02 PM
话你=教你,又係你自己话要学野既
你激气点解头先会咁冲动话骨猫大姐坏话啊
susu_nel 發表於 2011-3-19 10:08 PM
我... 我.... 我... 無呀..... 你地唔好屈我呀....
他肯定泊佐个好码头,所以.....
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2011-3-19 10:11 PM
無... 邊有呢...     最好架骨貓碼頭.... 都唔比我泊...
我... 我.... 我... 無呀..... 你地唔好屈我呀....
roberton888 發表於 2011-3-19 10:08 PM
O(∩_∩)O哈哈~
锡锡啦
lhy92725 發表於 2011-3-19 10:11 PM
所以会咁够胆顶撞你老人家
所以会咁够胆顶撞你老人家
susu_nel 發表於 2011-3-19 10:14 PM
邊有呢.....

骨貓姐咁後生... 師姐你做乜叫佢做老人家呀....