返回列表 回復 發帖
我岩岩想買入,你e+叫我放:ono
原帖由 boy321 於 2007-8-3 06:06 發表。
我岩岩想買入,你e+叫我放:ono
漲停你買唔到啦,抽完再買賺多D:014:
收到
可以買啦
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-3 06:01 AM 發表。

啊妹妳靚左喎
多謝!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-3 06:03 AM 發表。
啊妹,boy炒放64呀,放完抽資:014:
乜野叫~~放完抽資
原帖由 lux1261 於 2007-8-3 06:27 發表。

乜野叫~~放完抽資
當妳見到漲停時是不能買入,所以剛才叫妳放=賣出,抽資是我會抽取資金,股價會趺
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-3 06:33 AM 發表。

當妳見到漲停時是不能買入,所以剛才叫妳放=賣出,抽資是我會抽取資金,股價會趺
我買了1000放了500、跟住又買1000。甘而家點呀?
原帖由 lux1261 於 2007-8-3 06:35 發表。

我買了1000放了500、跟住又買1000。甘而家點呀?
放500放完為止,我我抽完再叫妳買,低價買入高價賣出至有錢賺
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-3 06:40 AM 發表。

放500放完為止,我我抽完再叫妳買,低價買入高價賣出至有錢賺
好煩!
點買。。。。。。呀:ono

武術聯盟 金谷秀夫 45570 11.08 14.99 17.39 6.50 57 97 223476 漲停
原帖由 lux1261 於 2007-8-3 06:47 發表。

好煩!
妳睇鍾閣仁啦,條友都幾叻
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-3 06:50 AM 發表。

妳睇鍾閣仁啦,條友都幾叻
鬼得閒睇佢!
睇電視訓覺好過啦!
OK左。。。全力支持師傅:014:
原帖由 lux1261 於 2007-8-3 06:57 發表。

鬼得閒睇佢!
睇電視訓覺好過啦!
吹脹