返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 07:45 AM 發表

我係呢度其中一個老闆......
i know la~~
提示: 你已被禁止或刪除,無謂諸多解釋啦 =="
原帖由 ffeel 於 2008-11-24 07:45 AM 發表

看到你~~我就想食  ~~训唔著.....
你...核突!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 ffeel 於 2008-11-24 07:46 AM 發表

E + i am here@@
你又咁"早"都未sleep or just wake up?!?!?!?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 07:47 AM 發表

你...核突!~~~
我型到爆 ~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 07:48 AM 發表

你又咁"早"都未sleep or just wake up?!?!?!?
fr time: 00:51 am

做惯贼~~大家早
原帖由 ffeel 於 2008-11-24 07:50 AM 發表

我型到爆 ~~
邊有人咁say自己架!?!??!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 07:48 AM 發表

up dark 好连灌wor~~
原帖由 ffeel 於 2008-11-24 07:51 AM 發表

fr time: 00:51 am

做惯贼~~大家早
咁你平時唔炒股? D timeing咁正?!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 07:52 AM 發表

邊有人咁say自己架!?!??!
I alway 'sshow me so so~~
原帖由 ffeel 於 2008-11-24 07:53 AM 發表

up dark 好连灌wor~~
有咩特別sin?
原帖由 ffeel 於 2008-11-24 07:54 AM 發表

I alway 'sshow me so so~~
我知啦...你最型係個鼻(孔)!~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 07:53 AM 發表

咁你平時唔炒股? D timeing咁正?!
我唔食答你ar. i dont know~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 07:54 AM 發表

有咩特別sin?
即系点 ==??
小弟要去返工sin la~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 07:56 AM 發表

我知啦...你最型係個鼻(孔)!~~~~
呢个ma? →