返回列表 回復 發帖
起84底点会有甘危险啊
lhy92725 發表於 2011-3-15 10:45 PM
骨猫大姐,你唔好忘记他系中意睇wwe架
今生,天注定我爱的很苦,但愿来世,我会是个洒脱的诗人
骨猫大姐,你唔好忘记他系中意睇wwe架
susu_nel 發表於 2011-3-15 10:46 PM
係呢... 乜叫 WWE....??
95拆唔買... 咁9拆囉... OK??
roberton888 發表於 2011-3-15 10:46 PM
我都话左我唔会买咯
95折系几巴仙?
起84底点会有甘危险啊
lhy92725 發表於 2011-3-15 10:45 PM
其實我都唔識 84.....我都係吹吓咋...
係呢... 乜叫 WWE....??
roberton888 發表於 2011-3-15 10:48 PM
系英国定系美国有个摔跤节目
系英国定系美国有个摔跤节目
susu_nel 發表於 2011-3-15 10:50 PM
好暴力架喎... 好變態....   驚驚...
其實我都唔識 84.....我都係吹吓咋...
roberton888 發表於 2011-3-15 10:48 PM
慢慢你就会了解他
我会试下叫他上来哩道
唔好啦... .. ..  我都係吹下水算啦... 唔好了解太多...
好暴力架喎... 好變態....   驚驚...
roberton888 發表於 2011-3-15 10:51 PM
哎呀,你够胆话我ge84!!!
当84遇上ROBER会有咩事发生啊
條骨都無佐lu
唔好啦... .. ..  我都係吹下水算啦... 唔好了解太多...
roberton888 發表於 2011-3-15 10:53 PM
点解甘讲啊
他好好人噶
哎呀,你够胆话我ge84!!!
susu_nel 發表於 2011-3-15 10:54 PM
邊夠胆.... 師姐老公... 即係.... 師公啦.... 點敢喎...
当84遇上ROBER会有咩事发生啊
lhy92725 發表於 2011-3-15 10:54 PM
唔會又係沖涼掛....
点解甘讲啊
他好好人噶
susu_nel 發表於 2011-3-15 10:55 PM
師姐... 你搵到佢先講囉...
層樓起得咁快, 行死貓咩
外星貓E生