返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-7-30 07:48 AM 發表。

你申請左幾耐?vip
應該同你差不多時間

原帖由 boy321 於 2007-7-30 07:51 AM 發表。

如果無我果票,你e+都唔係VIP
甘寶貴?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 woofy 於 2007-7-30 07:46 AM 發表。

養足精神去偷野吔嘛!!
你仲要冇野俾我偷。。
原帖由 boy321 於 2007-7-30 07:51 AM 發表。

如果無我果票,你e+都唔係VIP
你講野呀?

你有無申請vip 呀?

原帖由 woofy 於 2007-7-30 07:52 AM 發表。

應該同你差不多時間
做了vip甘有乜野玩吁?
原帖由 boy321 於 2007-7-30 07:53 AM 發表。

你仲要冇野俾我偷。。
點知你會唔會偷underwears 架?

原帖由 woofy 於 2007-7-30 07:53 AM 發表。

你講野呀?

你有無申請vip 呀?
我對VIP無興趣。。
原帖由 lux1261 於 2007-7-30 07:54 AM 發表。

有咪係吹水
原帖由 lux1261 於 2007-7-30 07:54 AM 發表。

基本上係............................................ 無既!!!!!!!
咪一樣!! 真架!!  

原帖由 woofy 於 2007-7-30 07:55 AM 發表。

點知你會唔會偷underwears 架?
放心。。呢样唔會
原帖由 woofy 於 2007-7-30 07:57 AM 發表。

基本上係............................................ 無既!!!!!!!
咪一樣!! 真架!!
好似有個吹水區?
其實唔知係"男爵定佰爵" 都入得vip區

原帖由 lux1261 於 2007-7-30 07:59 AM 發表。

好似有個吹水區?
vip吹水區 咪同呢度一樣!!!!
無分別!!

原帖由 woofy 於 2007-7-30 08:02 AM 發表。

vip吹水區 咪同呢度一樣!!!!
無分別!!
甘我留響度仲多人同我吹水!
吹水區 係bourget開既
接龍區 係我開既

就好似 火焰幫會議室 係你開既